HAZIRLIK SINIFINI İKİ YIL İÇİNDE BAŞARI İLE TAMAMLAYAMAYAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT SİLME İŞLEMLERİ(2.HATIRLATMA)

13.09.2017 tarihinde  de duyurduğumuz gibi Fakültemiz Tarih ve Felsefe Bölümü öğrencilerinden hazırlık sınıfını iki yıl içinde tamamlayamayan öğrencilerin Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunun 18 Eylül 2017 tarihindeki yapmış  olduğu sınav sonuçları açıklanmıştır. İngilizce Hazırlık Sınıfı muafiyet sınavın katılıp başarısız olan öğrencilerin kayıtları Fakültemiz tarafından 27 Eylül 2017 tarihinde silinecektir. Bu tarihten önce diğer yükseköğretim kurumlarını yatay geçiş yolu ile kazanan öğrencilerin kayıtlarının silinmemesi için 27 Eylül 2017 tarihine kadar tarafımıza yerleştikleri üniversitelerden öğrenci belgesi getirmesi gerekmektedir. Öğrenci belgesi getirmeyen öğrencilerle ilgili fakültemiz hiçbir yasal sorumluluk taşımamaktadır.