2018-2019 Akademik Yılı Ortak Zorunlu Dersler Sınav Tarihleri

Üniversitemiz ortak zorunlu derslerinden Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin muafiyet sınavlarının sınav saatleri aşağıdaki gibi düzenlenmiştir:
-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi: 02.10.2018 saat:10:30 süre 60 dk.
-Türk Dili: 02.10.2018 saat:13:00 süre 60dk.
-Temel Bilgi Teknolojileri: 02.10.2018 saat:16:00 süre 40 dk.

Not 1: Bu muafiyet sınavlarına ilgili eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında öğrenim görecek olan öğrenciler ve daha önceki yıllarda derse kayıtlanarak başarısız olmuş veya not yükseltmek amacıyla almak isteyen öğrenciler giremez.

Not 2: Sınavların gerçekleşeceği derslikler daha sonra duyurulacaktır.

Not 3: Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde optik form kullanılarak yapılacaktır.

Not 4: Tek dönemlik bir ders olan Temel Bilgi Teknolojileri dersi, bazı bölümlerin ikinci dönem ders programlarında yer almaktadır. Bu nedenle, öğrencilerin ikinci dönem ders programlarını kontrol etmeleri ve alıyorlarsa TBT 102 dersi için 2 Ekim’deki muafiyet sınavına girmeleri gerekmektedir. Muafiyet sınavları ikinci dönem yapılmayacaktır.