İLETİŞİM ÖĞRENCİLERİNİN HUZUR DOLU GÜNÜ

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu Öksüz ve Araş. Gör. Erdem Geçit eşliğinde Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

25 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen ziyaret, huzurevi yetkililerinin Medya ve İletişim Bölümü hocaları ve öğrencilerini sıcak karşılamalarıyla başladı. Yetkililer tarafından huzurevi ve sakinlerine ilişkin yapılan kısa bilgilendirmenin ardından, öğrenciler ile huzurevi sakinleri arasında neşe dolu, samimi, kimi zaman duygulandıran bir sohbet başladı. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi karşısında memnuniyetlerini dile getiren huzurevi sakinleri, kah yöneltilen sorulara cevap verdiler kah kendi hikayelerini anlattılar.

Neşe dolu kahkahaların yükseldiği sohbetlerin ardından öğrenciler en kısa zamanda tekrar ziyaret sözü vererek huzurevi sakinlerine veda ettiler.