Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Tanışma Pikniği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organize edilen tanışma pikniği 2 Ekim 2017 tarihinde, Sasalı Piknik Alanı'nda gerçekleştirildi. Akademik personel ve öğrencilerin katıldığı piknik için saat 12:00'da ünversiteden hareket eden otobüs, yaklaşık yüz öğrencinin piknik alanına ulaşımını sağladı. Özellikle birinci sınıf öğrencilerinin, hem hocaları hem de diğer sınıflardaki arkadaşlarıyla tanışıp bir arada olmalarını sağlayan piknik, akşam saatlerinde sona erdi. Günün sonunda bir konuşma yapan bölüm başkanı Prof. Dr. Ömür CEYLAN, öğrencileri bir araya getiren, onların okul dışında eğlenmelerini ve sosyalleşmelerini sağlayan bu tip faaliyetlerin gerçekleştirilmeye devam edileceğini belirtti.